Розробники запустили з багом оновлення для системи безпеки Android, після чого безліч смартфонів вийшли з ладу.

Хоча найчастіше повідомляють про проблеми з флагманськими моделями Apple iPhone, Google Pixel, Samsung Galaxy, але схожі помилки не обмежуються конкретними брендами і моделями, передає ресурс itc.ua.

"Неприємна доля спіткала деяких власників смартфонів Xiaomi Mi A2, чиї пристрої почали йти в нескінченне циклічне перезавантаження. Проблема виявилася після установки невеликого оновлення, яке включає свіжу січневу латочку для системи безпеки Android", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що власники смартфонів, яких спіткала неприємність, активно обговорюють можливі способи її вирішення на форумах MIUI, Reddit і XDA Developers (1 і 2). Проблема стала досить поширеною, однак незрозуміло, наскільки.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Судячи з повідомлень в соцмережах і на форумах, якогось універсального рішення поки немає. Користувачі пишуть, що завантажити смартфон в безпечному режимі не виходить через помилку. Скористатися офіційним ПО MiFlash для установки прошивки неможливо, як і командами ADB в режимі Fast Boot. Є поодинокі повідомлення про успішне повернення смартфона до життя після тривалих спроб включення і повернення до заводських налаштувань. Явного підтвердження, що ці способи дійсно працюють поки немає, але спробувати все ж варто", - повідомляють на ресурсі.

Зазвичай компанія Xiaomi швидко реагує на такі проблеми, проте зараз ніяк не коментує ситуацію. Ситуація привертає увагу через те, що Xiaomi Mi A2 є частиною програми Android One і працює під управлінням "чистої" ОС Android.

Нагадаємо, компанія Meizu 24 січня представила концептуальний смартфон Meizu Zero, а зараз вже готується до анонсу ще однієї новинки. Девайс вийде не таким футуристичним, як попередня модель, але теж непоганим, і безсумнівно стане популярним на ринку смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.