Вчені розробили мобільний додаток Decoder, який допомагає користувачам смартфонів тренувати концентрацію.

Про це повідомляє replyua.net.

В результаті з'являється можливість боротися з синдромом дефіциту уваги.
В експерименті, який був влаштований дослідниками з Кембріджського університету (Велика Британія), брали участь 75 осіб, вони були розділені на три групи.

Одна з групп протягом місяця грала в Decoder протягом 8 годин. Друга група такий же період часу грала в інший додаток. А третя група не змінила своїх звичок і не грала ні в що. Коли місяць закінчився, випробовувані пройшли тестування, воно повинно було показати, як покращилася їх увага.
Група, що грала в Decoder, набагато краще впоралася із завданням, ніж інші учасники експерименту. Різниця виявилася настільки значущою, що її можна порівняти навіть з прийомом хімічних стимуляторів центральної нервової системи. До речі, один з таких стимуляторів - нікотин.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що корпорація Samsung зайнялася розробкою ноутбука з гнучким дисплеєм. Потенціалу у девайса не дуже багато, але все ж цікаво подивитися на цей девайс у дії.

Поки на ринку немає дійсно цікавих гаджетів, компанії хочуть привернути до себе увагу, при цьому захопивши лідерство на ринку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", корпорація Facebook підтвердила чутки про те, що займається розробкою окулярів доповненої реальності. Тепер же компанія стане конкурентом Google на ще одному ринку електроніки.

Google скасувала продажу власних окулярів доповненої реальності, так як “людство ще не готове до таких технологій”. Проте, корпорація Facebook має намір здивувати світ своїм винаходам, випустивши в маси розумні окуляри.

Знай.uа писав, що корпорація Samsung разом з Xiaomi випустила новий загальний смартфон Samsung Galaxy A6s. Це перший смартфон, який був створений під час співпраці не головних конкурентів на ринку смартфонів в Азії.

Смартфон не отримав нереальних характеристик, але на китайському ринку девайс отримає свою публіку і фанатів.