Компанія Google опублікувала в мережі загадкове повідомлення, яке приховує в собі дату і місце проведення щорічної конференції для розробників I/O 2019. Одним з головних подій заходу традиційно стане презентація нової версії Android, яка додасть смартфонам величезна кількість нового функціоналу, а також нову систему захисту від хакерів. У будь-якому випадку, оновлення - це завжди добре.

Нещодавно розробники XDA-Developers придбали тестовий білд Android Q, розкривши безліч нововведень, а тепер стало відомо про ще більшу кількість прийдешніх змін, повідомляє 4PDA.

Google люблять всілякі пасхалки і загадки, тому до анонсу I / O 2019 компанія підійшла відповідним чином. Користувачам довелося вирішити складну інтерактивну головоломку, щоб дізнатися дату і місце проведення конференції для розробників у цьому році. Однак, тепер ми точно знаємо, коли ж нового Android покажуть світу.

Захід заплановано на 7-9 травня в Амфітеатрі Шорлайн, розташованій в Маунтін-В'ю, Каліфорнія.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Радий, що передача була отримана :) Побачимося в Амфітеатрі Шорлайн 7-9 травня в рамках I / O цього року", – написав у Twitter глава Google Сундар Пичаи.

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, голова Facebook розповів, чому Facebook не вигідно продавати особисті дані іншим компаніям. Проте, публіка не оцінила слова Марка, адже за минулих рік дані близько 150 мільйонів користувачів були злиті стороннім особам. Судячи з усього, репутацію Facebook вже не врятувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei, яка вирвалася на лідерські позиції на ринку смартфонів, раптово зганьбилася перед своїми користувачами. Як виявилося, компанія вкрала ідеї відеоролика для своєї нової продукції у відомого музиканта, який і расскусил китайську корпорацію.

Знай.uа писав, що новий сервіс від Sony погубить кращу консоль компанії. Повідомляється, що компанія запустила сервіс, який дозволяє грати в консольні ігри на ПК. Тепер же консолі від Sony просто не потрібні, адже їх повною мірою замінять ПК.