На теренах Reddit та інших майданчиках почали з'являтися скарги від власників смартфона OnePlus 6T на швидку зарядку акумулятора. Судячи з усього, смартфон не особливо порадував своїх власників, адже відразу після декількох місяців експлуатації він почав занадто швидко виходити з ладу.

Зазначена проблема стала хвилювати користувачів в останні кілька днів. Деякі запевняють, що їх OnePlus 6T почав розряджатися в два рази швидше, ніж раніше. До того ж, ніякого оновлення не було, що і могло стати причиною цієї проблеми.

Цікаво, що стандартні методи “лікування”, типи очищення кешу, оновлення, обмеження роботи деяких додатків і так далі, не приносять результату. Варто зазначити, що смартфон не з дешевих, і ціна його хоч і менше дорогих iPhone, але і не нижче хвалених Xiaomi і Samsung.

Інший користувач OnePlus 6T поскаржився, що раніше час роботи з включеним екраном досягло 6-7 годин, а тепер воно скоротилося до 4. Також є повідомлення про те, що смартфон почав грітися, але тут допоміг відкат до заводських налаштувань.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Компанія OnePlus поки не прокоментувала проблему офіційно. У будь-якому випадку, компанії необхідно вирішити цю проблему якомога швидше.

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, голова Facebook розповів, чому Facebook не вигідно продавати особисті дані іншим компаніям. Проте, публіка не оцінила слова Марка, адже за минулих рік дані близько 150 мільйонів користувачів були злиті стороннім особам. Судячи з усього, репутацію Facebook вже не врятувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei, яка вирвалася на лідерські позиції на ринку смартфонів, раптово зганьбилася перед своїми користувачами. Як виявилося, компанія вкрала ідеї відеоролика для своєї нової продукції у відомого музиканта, який і расскусил китайську корпорацію.

Знай.uа писав, що новий сервіс від Sony погубить кращу консоль компанії. Повідомляється, що компанія запустила сервіс, який дозволяє грати в консольні ігри на ПК. Тепер же консолі від Sony просто не потрібні, адже їх повною мірою замінять ПК.