В Мережу просочилася інформація про швидкості зарядки серії смартфонів Samsung Galaxy S10. Якщо вірити виданню, смартфони будуть заряджатися з потужністю 25 Ват по дроту та бездротовим шляхом. Досить непоганий показник. Судячи з усього, смартфон зможе зарядитися з 0 до 100 відсотків менше ніж за годину. До речі, крім зарядки власного акумулятора, девайс зможе заряджати та інші пристрої.

Також Galaxy S10 зможуть заряджати від корпусу інші пристрої з підтримкою стандарту Qi. За даними джерела, технологія буде називатися Powershare. Поки що у конкурентів немає такої функції. Не виключено, що Xiaomi і Huawei представлять подібний функціонал вже навесні цього року, відразу ж після Samsung, адже вихід Galaxy S10 запланований на лютий 2019 року.

Вперше така можливість з'явилася в Huawei Mate 20 Pro. З-за слабкої потужності девайс дуже повільно заряджає смартфони, але їм можна підживлювати смарт-годинник.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, голова Facebook розповів, чому Facebook не вигідно продавати особисті дані іншим компаніям. Проте, публіка не оцінила слова Марка, адже за минулих рік дані близько 150 мільйонів користувачів були злиті стороннім особам. Судячи з усього, репутацію Facebook вже не врятувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei, яка вирвалася на лідерські позиції на ринку смартфонів, раптово зганьбилася перед своїми користувачами. Як виявилося, компанія вкрала ідеї відеоролика для своєї нової продукції у відомого музиканта, який і расскусил китайську корпорацію.

Знай.uа писав, що новий сервіс від Sony погубить кращу консоль компанії. Повідомляється, що компанія запустила сервіс, який дозволяє грати в консольні ігри на ПК. Тепер же консолі від Sony просто не потрібні, адже їх повною мірою замінять ПК.