Соціальна мережа Facebook закриває свій мобільний додаток Moments. Воно було запущено в 2015 році для приватного обміну фото і відео між користувачами без необхідності завантажувати їх в Facebook. Його підтримка припиниться вже 25 лютого. Сама ідея досить цікава, але от в реальному світі додаток виявилося абсолютно марним.

Основна причина такого рішення проста: люди просто їм не користувалися.

“Ми завершуємо підтримку програми Moments, яке ми запускали як місце, куди люди можуть зберігати свої фото. Ми знаємо, що фото користувачів важливі для них, тому продовжимо пропонувати способи ділитися спогадами всередині додатка Facebook”, – заявили в компанії.

До речі, вивантажити фото з програми допоможе сам Facebook.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Щоб користувачі змогли зберегти фото, які вони завантажили в додаток, соціальна мережа запустила спеціальний сайт.

Тут можна експортувати фото або на комп'ютер або смартфон, або в альбоми в Facebook. Сайт буде доступний до травня цього року, так що варто поквапитися.

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, голова Facebook розповів, чому Facebook не вигідно продавати особисті дані іншим компаніям. Проте, публіка не оцінила слова Марка, адже за минулих рік дані близько 150 мільйонів користувачів були злиті стороннім особам. Судячи з усього, репутацію Facebook вже не врятувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei, яка вирвалася на лідерські позиції на ринку смартфонів, раптово зганьбилася перед своїми користувачами. Як виявилося, компанія вкрала ідеї відеоролика для своєї нової продукції у відомого музиканта, який і расскусил китайську корпорацію.

Знай.uа писав, що новий сервіс від Sony погубить кращу консоль компанії. Повідомляється, що компанія запустила сервіс, який дозволяє грати в консольні ігри на ПК. Тепер же консолі від Sony просто не потрібні, адже їх повною мірою замінять ПК.