Як пишуть китайські ЗМІ з посиланням на свої джерела всередині компанії, вже в першій половині 2019 року відбудеться презентація, а потім і старт продажів флагмана під назвою Xiaomi Mi Mix 3S.

Варто відразу відзначити, що девайс отримає топові характеристики, а також свіжий чіпсет, який здатний підтримувати передачу даних за 5G-мережі. Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, доповненого графікою Adreno 640, а також модемом X50 з підтримкою швидкості передачі даних до 2 Гбіт/с, чого гарантовано вистачить для задоволення будь-яких потреб і потреб.

до Речі, сканер відбитків пальців нарешті розмістять під сам екран, і на тильній частині смартфона залишиться лише камера з роздільною здатністю 48 Мп. Швидше за все, камера виявиться потрійний, а ще вона повинна отримати оптичну систему стабілізації, щоб відеоролики виходили більш плавними. На лицьовій частині телефону користувачів чекає подвійна камера з роздільною здатністю 20 Мп і 8 Мп, що теж дуже непогані показники, враховуючи, що далеко не кожен смартфон має таку камеру навіть як основну.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Купити новинку можна буде у версіях з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам'яті, а також більш просунутою конфігурації з 8 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ ПЗУ. До речі, раніше повідомлялося, що девайс може отримати 12 ГБ оперативної пам'яті, що може стати рекордом, якщо новинка вийде на ринок в такій модифікації.

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, голова Facebook розповів, чому Facebook не вигідно продавати особисті дані іншим компаніям. Проте, публіка не оцінила слова Марка, адже за минулих рік дані близько 150 мільйонів користувачів були злиті стороннім особам. Судячи з усього, репутацію Facebook вже не врятувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei, яка вирвалася на лідерські позиції на ринку смартфонів, раптово зганьбилася перед своїми користувачами. Як виявилося, компанія вкрала ідеї відеоролика для своєї нової продукції у відомого музиканта, який і расскусил китайську корпорацію.

Знай.uа писав, що новий сервіс від Sony погубить кращу консоль компанії. Повідомляється, що компанія запустила сервіс, який дозволяє грати в консольні ігри на ПК. Тепер же консолі від Sony просто не потрібні, адже їх повною мірою замінять ПК.