Китайська компанія Xiaomi потішила поціновувачів епохи 60-х. Вона презентувала новинку - радіоприймач під брендом Elvis Presley.

Про це пише видання Gizmochina.

Смарт-радіо від компанії матиме навіть такі ж механічні регулятори для управління гучністю та налаштування сигналу, як у реальних приймачах минулого століття. Зовнішний вигляд девайсу також відображає увесь дух 60-х років минулого століття.

Інженери покрили основний блок девайсу трьома шарами фарби кольру "білий місячний камінь". Завдяки їй на поверхні радіо не буде залишатися відбитків пальців. А також інженери зробили особливий акцент на ручці смарт-радіо. З її допомогою можна переносити пристрій та використовувати її як підставку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Радіо може запам‘ятати 12 сигналів. Воно оснащене 52-міліметровим широкосмуговим динаміком з NdFeB-магнітом. Він відповідає за HiFi-якість звуку і об’ємне звучання.

Ціна смарт-радіо Elvis Presley сягне близкьо 73 долари США, у гривнях - це трохи більше за 2 тисячі гривень. Компанія Xiaomi поки не повідомила жодної інформації про початок продажу пристрою.

Нещодавно китайська компанія також випустила колонку зі схожим- ретро-дизайном. Вона схожа на мініатюрну версію програвачів LP років минулих років. Колонка має розмір 63 х 47 х 30 мм і важить 130 г, виробник обіцяє, що користуватися нею можна буде 7 годин без підзарядки. Ціна присторою складає 43 долари (приблизно 1200 грн).

Нагадаємо, що вчені назвали найбільш небезпечні моделі смартфонів: викликають рак і безпліддя. Серед найпоширеніших версій наслідків впливу смартфонів – відмирання клітин мозку, ракові пухлини та безпліддя у чоловіків, які носять смартфон у кишені штанів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", компанія Vivo анонсувала новітній смартфон APEX 2019 зі скляним корпусом і практично без отворів.

Раніше "Знай.uа" писав, що Apple масово звільняє працівників, плани компанії з тріском провалилися.