Компанія Google планує навесні уявити не тільки оновлену операційну систему Android Q. Відомий інсайдер виявив згадка двох загадкових пристроїв в документації Android Open Source Project (AOSP). Тепер же в мережі з'явилася достовірна інформація з приводу того, що ж Google покаже публіці найближчим часом.

Пристрої отримали назву Medaka і Salmon. Раніше повідомлялося, про ще два гаджета (Bonito і Sargo), які мають відношення до лінійки Google Pixel. Отже, в новій витоку йдеться про інших пристроях. Однак, не виключено, що компанія представить і бюджетні версії Google Pixel 3, ціна яких значно нижче старших побратимів, але і начинка буде трохи гірше. Однак, камера буде те одинарною, і створювати непогані фото.

Ймовірно, одне з нових пристрої – розумні годинник Pixel Watch. На це вказує і той факт, що розробники, згадані в коментарях до коду AOSP, числяться в команді, яка відповідальна за розробку Wear OS.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Коли Google представить нові гаджети? Не виключено, що новинки представлять на найближчій конференції Google I / O, яка пройде з 7 по 9 травня. Будемо сподіватися, що компанія порадує користувачів доступною технікою, а не смартфонами за тисячу доларів, як це було восени 2018 року.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi незабаром представить топовий смартфон Xiaomi Mi Mix 3S, який стане чи не першим флагманом 2019 року. Серед іншого варто відзначити наявність топового чіпсета Snapdragon 855, а також підтримка мережі нового покоління 5G. До того ж, ціна за девайс всього лише 600 доларів, що значно дешевше хвалених iPhone XS Max.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що творці легендарної гри Crysis розповіли про те, що готують нову першокласну гру. Фанати припускають, що гра буде мультиплеєрної, адже вона створюється на ігровому движку, який здатний відображати ігровий світ в реальному часі для декількох гравців. Розробники пообіцяли опублікувати трохи інформації про майбутньому проекті трохи пізніше, так що мільйони фанатів чекають новин від ігрової компанії.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung вирішила позбавитися від пластику в пакувальних коробках, і перейшла на екологічно чистий матеріал, за типом крохмалю. Тепер не варто переживати, що викинута упаковка з-під смартфона опиниться під землею, і буде розкладатися сотні років.