Офіційний президент Xiaomi Лін Бін (Lin Bin), а також виконавчий директор компанії Лей Цзунь (Lei Jun) останнім часом частині використовували число 9120 в своїх повідомленнях. І хоча звичайним користувачам мережі ці цифри нічого не кажуть, справжні фанати компанії вже побудували кілька теорій і припущень, що б це могло значити.

Директор по розробці нової продукції Танг Венг (Tang Weng) нещодавно використовував його у зв'язці зі смартфоном Xiaomi Mi 9. В Weibo подейкують, що смартфон може бути представлений 19 лютого цього року, що цілком логічно, враховуючи цифри в повідомленні.

19 лютого здається чудовою датою для анонсу Xiaomi Mi 9, так як 20 лютого Samsung офіційно представить лінійку Galaxy S10 і свій перший смартфон, оснащений гнучким екраном. Судячи з усього, компанія хоче затьмарити репутацію корейського гіганта, прівернув до себе увагу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У мережі з'явився навіть тизер нового пристрою, яке представлять вже 19 лютого. Судячи з фото, девайс отримає потрійну основну камеру. Не виключено, що в цілому вона отримає дозвіл у 48 мегапікселів. Судячи по другому тизера, девайс отримає сканер відбитків пальців, який вмонтували під сам екран.

Чутки приписують Xiaomi Mi 9 AMOLED екран діагоналлю 6,4 дюйма, 6 ГБ оперативної пам'яті і однокристальну систему Snapdragon 855. Ємність акумулятора складе 3500 мач. Про ціну поки нічого не відомо.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi незабаром представить топовий смартфон Xiaomi Mi Mix 3S, який стане чи не першим флагманом 2019 року. Серед іншого варто відзначити наявність топового чіпсета Snapdragon 855, а також підтримка мережі нового покоління 5G. До того ж, ціна за девайс всього лише 600 доларів, що значно дешевше хвалених iPhone XS Max.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що творці легендарної гри Crysis розповіли про те, що готують нову першокласну гру. Фанати припускають, що гра буде мультиплеєрної, адже вона створюється на ігровому движку, який здатний відображати ігровий світ в реальному часі для декількох гравців. Розробники пообіцяли опублікувати трохи інформації про майбутньому проекті трохи пізніше, так що мільйони фанатів чекають новин від ігрової компанії.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung вирішила позбавитися від пластику в пакувальних коробках, і перейшла на екологічно чистий матеріал, за типом крохмалю. Тепер не варто переживати, що викинута упаковка з-під смартфона опиниться під землею, і буде розкладатися сотні років.