Поки Huawei планує в числі перших випустити свій складаний смартфон, у її дочірнього бренду Honor зовсім інші плани: це напрям компанію цікавить тільки з теоретичної сторони. Судячи з усього, компанія досить скептично поставилася до гнучких смартфонів, які в підсумку можуть замінити як планшет, так і смартфон.

Президент Honor Джордж Жао (George Zhao) заявив, що компанія глибоко вивчать тему гнучких гаджетів, але випускати такі пристрої не збирається. Адже головне — це зручність користувача, а складні смартфони, вважають в Honor, зручними назвати дуже складно. Принаймні, на сьогоднішній день. Немає сумнівів, що перші гнучкі смартфони з'являться на прилавках вже в 2019 році, але вони будуть і далі поліпшуватися, поки не стануть повноцінною альтернативою практично всіх компактних гаджетів.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi незабаром представить топовий смартфон Xiaomi Mi Mix 3S, який стане чи не першим флагманом 2019 року. Серед іншого варто відзначити наявність топового чіпсета Snapdragon 855, а також підтримка мережі нового покоління 5G. До того ж, ціна за девайс всього лише 600 доларів, що значно дешевше хвалених iPhone XS Max.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що творці легендарної гри Crysis розповіли про те, що готують нову першокласну гру. Фанати припускають, що гра буде мультиплеєрної, адже вона створюється на ігровому движку, який здатний відображати ігровий світ в реальному часі для декількох гравців. Розробники пообіцяли опублікувати трохи інформації про майбутньому проекті трохи пізніше, так що мільйони фанатів чекають новин від ігрової компанії.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung вирішила позбавитися від пластику в пакувальних коробках, і перейшла на екологічно чистий матеріал, за типом крохмалю. Тепер не варто переживати, що викинута упаковка з-під смартфона опиниться під землею, і буде розкладатися сотні років.