Все пізнається в порівнянні. Оцінити дизайн флагманського смартфона Samsung Galaxy S10+ для наочності зіставивши його з iPhone Xmax на одному зображенні вирішив відомий мережевий інформатор Бен Гескин (Ben Geskin). До речі, зовнішній вигляд смартфона від Samsung вже не раз з'являвся в мережі. Судячи з усього, саме такий зовнішній вигляд він і отримає під час презентації флагманів. Тепер можна порівняти два топових смартфона, які є прямими конкурентами протягом тривалого часу.

Зображення Galaxy S10+ було взято з недавньої масштабного витоку, також використовувалася наявна інформація про габарити новинки. Поряд з iPhone XS Max смартфон Samsung виглядає витонченіше, рамки екрану здаються тонше, хоч овальний виріз під подвійну фронтальну камеру і виглядає дещо незвично. Судячи з усього, мобільний підрозділ Samsung дійсно постарався, щоб поставити Apple на місце.

За розмірами смартфон Apple трохи більше, ніж Samsung. При цьому ефективна площа дисплея у Galaxy S10+, очевидно, більше, ніж у флагмана Apple. Вся справа в вирізі під камери та інші датчики.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi незабаром представить топовий смартфон Xiaomi Mi Mix 3S, який стане чи не першим флагманом 2019 року. Серед іншого варто відзначити наявність топового чіпсета Snapdragon 855, а також підтримка мережі нового покоління 5G. До того ж, ціна за девайс всього лише 600 доларів, що значно дешевше хвалених iPhone XS Max.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що творці легендарної гри Crysis розповіли про те, що готують нову першокласну гру. Фанати припускають, що гра буде мультиплеєрної, адже вона створюється на ігровому движку, який здатний відображати ігровий світ в реальному часі для декількох гравців. Розробники пообіцяли опублікувати трохи інформації про майбутньому проекті трохи пізніше, так що мільйони фанатів чекають новин від ігрової компанії.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung вирішила позбавитися від пластику в пакувальних коробках, і перейшла на екологічно чистий матеріал, за типом крохмалю. Тепер не варто переживати, що викинута упаковка з-під смартфона опиниться під землею, і буде розкладатися сотні років.