Анонімний інформатор, який працював з прототипами смартфона Samsung Galaxy S10, злив журналістам характеристики і кольору майбутнього флагмана. Він також запевнив, що своїми руками працював з прототипами цих новинок.

Інсайдер заявив, що модель з діагоналлю екрана 5,8 дюйма буде мати іншу назву, ніж Galaxy S10 lite. Правда, яку назву отримає наймолодша з серії Galaxy S10 - невідомо. Судячи з усього, компанія представить девайс трохи цікавіше.

Топова версія Galaxy S10 + отримає діагональ 6,4 дюйма і відразу 5 модулів камери: 3 датчики основний і два – фронтальною. Однак, ціна за новинку явно перевалить за одну тисячу доларів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Відомо, що Galaxy S10 + отримає рекордну на ринку кількість оперативної пам'яті - 12 ГБ і разом з накопичувачем - терабайт вбудованої. Однак, це при максимальній модифікації. І все ж, це рекордні показники на сьогоднішній день. До речі, всі три моделі Samsung Galaxy S10 отримають роз'єм 3,5 мм для навушників, що може зіграти важливу роль на ринку смартфонів.

Нагадаємо, що смартфони представлять вже 20 лютого, так що саме час починати відкладати гроші.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi незабаром представить топовий смартфон Xiaomi Mi Mix 3S, який стане чи не першим флагманом 2019 року. Серед іншого варто відзначити наявність топового чіпсета Snapdragon 855, а також підтримка мережі нового покоління 5G. До того ж, ціна за девайс всього лише 600 доларів, що значно дешевше хвалених iPhone XS Max.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що творці легендарної гри Crysis розповіли про те, що готують нову першокласну гру. Фанати припускають, що гра буде мультиплеєрної, адже вона створюється на ігровому движку, який здатний відображати ігровий світ в реальному часі для декількох гравців. Розробники пообіцяли опублікувати трохи інформації про майбутньому проекті трохи пізніше, так що мільйони фанатів чекають новин від ігрової компанії.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung вирішила позбавитися від пластику в пакувальних коробках, і перейшла на екологічно чистий матеріал, за типом крохмалю. Тепер не варто переживати, що викинута упаковка з-під смартфона опиниться під землею, і буде розкладатися сотні років.