Як стало відомо буквально вчора, на офіційному сайті китайського агентства 3C (China Compulsory Certificate), що займається сертифікацією мобільних пристроїв, з'явилися відомості про те, що буде з себе представляти майбутня новинка в особі моделі Xiaomi Mi 9. Судячи з усього, смартфон отримає нереальну особливість, про яку мріяли мільйони. Мова йде про швидкій зарядці, у якій не буде конкурентів. Швидше за все, смартфон зможе заряджатися від 0 до 100 всього за 30 хвилин.

Для порівняння, OnePlus 6T має підтримку тільки 20 Вт зарядки, а ось Huawei Mate 20 Pro може заряджатися з потужністю 40 Вт. Важливо зауважити, що Xiaomi Mi 9 отримає підтримку уніфікованої зарядки Quick Charge 4.0+, завдяки чому для нього не доведеться купувати спеціальний окремий блок живлення. Девайс здатний зрівнятися з топовими флагманами, і начинка це підтверджує.

Також відомо, що Xiaomi Mi 9, будучи преміальним мобільним пристроєм за ціною на рівні $ 450, отримає 6,4-дюймовий Super AMOLED екран з роздільною здатністю Full HD і співвідношенням сторін 19:9, восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855, який здатний підтримувати роботу мережі нового покоління 5G.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.