Китайський гігант Huawei має намір вийти на перше місце в світі по постачаннях смартфонів до кінця поточного десятиліття. Про це повідомив Річард Ю, генеральний директор споживчої бізнес-групи Huawei. Судячи з усього, компанія налаштована серйозно. І це при тому, що США не довіряє компанії, а просто відмовилася від послуг китайської корпорації.

В 2017 році компанія Huawei реалізувала в глобальному масштабі приблизно 153 млн смартфонів. У минулому році відвантаження перевищили позначку в 200 млн одиниць, досягнувши 208 млн. Таким чином, ріст склав значні 36%. Компанія впевнено рухається до лідерства на ринку смартфонів, і навіть Apple втрачає прибуток, а китайські компанії просто продовжує зростати.

Належний бренд Huawei Honor демонструє ще більш вражаючі результати. Протягом минулого року продажі апаратів Honor підскочили на 170%. У 2019 Huawei розраховує на подальше збільшення попиту на смартфони. До речі, глава компанії відзначив, що США не завадять їм вибратися на лідируючі позиції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.