Найпопулярнішим у світі поштовим сервісом є Gmail, нехай він і не користується великою популярністю серед українців, так як замість нього громадяни України віддають перевагу використовувати місцеві українські служби.

Однак, буквально днями Google вирішила привернути до нього увагу, і зробила величезний апдейт, який торкнувся навіть інтерфейсу. Тепер же сервіс почав працювати набагато швидше, а вся зайва інформація зведена до мінімуму. Це ж стосується і колірної гами, яка стала більш приємною для ока.

Тепер Gmail для смартфонів і планшетів на базі операційних систем iOS і Android виглядає максимально мінімалістично. До речі, швидкість відгуку програми теж збільшилася. Тепер не доводиться очікувати відображення листів. Судячи з усього, компанія попрацювала і над оптимізацією програми.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.