Користувачі сервісу Gmail зіткнулися з проблемою – 29 січня пошта почала працювати зі збоями. Найпоширеніша проблема – користувачі не можуть увійти в свій обліковий запис. Втім, раніше подібні проблеми можна зустріти досить часто. Однак, Gmail є найпопулярнішим сервісом серед електронних скриньок у світі, так що збої в роботі просто неприпустимі.

Як свідчить портал Downdetector, проблеми з доступом виникли близько 13:00 по Києву.

Так, 43% користувачів скаржаться, що не можуть зайти в свій обліковий запит, при спробі залогінитися викидає помилку "404". Також виникли проблеми з отриманням повідомлень і з доступом до сайту сервісу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

До речі, проблема торкнулася і інших популярних додатків компанії, в тому числі і Google Drive, Google Документи та інші. Мільйони користувачів мережі не могли повноцінно користуватися інтернетом.

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.