Нещодавно популярний інсайдер OnLeaks опублікував рендери двох прототипів нових iPhone 2019, і обидва з них могли стати повноцінним iPhone 2019 року, адже обидва мали передовий камерою і іншими трендовими фішками для смартфона. А зараз з'явилася інформація на якому з варіантів зупинилася компанія Apple.

Як повідомляє видання Compareraja, посилаючись на достовірне джерело, в Apple вирішили вибрати другий варіант смартфона. Саме таким буде iPhone XI (наступник iPhone XS). Новинка отримає потрійну горизонтально розташовану камеру і скляний корпус. Втім, це логічно, адже перший варіант був досить футуристичний, і не вписувався в модельний ряд iPhone через сміливої тильного боку.

Крім дизайну, джерело повідомило деякі характеристики смартфона. iPhone XI оснастять таким же 5.8-дюймовим OLED-дисплеєм, як у iPhone XS. При цьому у новинки буде менше виріз і тонше рамки, за рахунок чого екран буде займати велику площу лицьовій панелі. Апарат отримає захист від води за стандартом IP68, порт USB Type-C замість Lightning і енергоємний акумулятор на 4000 мАч. Про ціну поки говорити рано, але новинка буде коштувати дорожче тисячі доларів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.