Компанія Apple планує запустити власний стриминговый відеосервіс вже в квітні 2019 року.

Стриминговый відеосервіс Apple буде працювати на базі додатка Apple TV для iPhone, iPad і приставок Apple TV. До речі, раніше Apple повідомляла, що сервіс буде безкоштовним для власників iPad і iPhone.

Сервіс буде включати в себе спеціалізований контент від Apple, також у ньому можна підписатися на сторонні стриминговые сервіси, такі як HBO Now. Звичайно ж, він буде платним, і Apple буде вимагати платну підписку для доступу до фільмів, серіалів і мультфільмів. Нагадаємо, що компанія планувала впровадження функції видеостриминга ще в 2017 році.

Поки Apple для Apple TV дозволяє шукати платний контент сторонніх постачальників, але для його оплати все одно відправляє користувачів на сторінки інших додатків. За даними експертів, запуском свого сервісу Apple планує конкурувати з Amazon Prime Video або Netflix, які вже виробляють власні серіали і фільми для платних підписчиків їх сервісів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.