Компанія Xiaomi чи не кожен місяць є по кілька смартфонів. Саме тому складений топ самих очікуваних смартфонів від Xiaomi в 2019 році.

Xiaomi Mi 9. У минулому році компанія Xiaomi представила свій новий флагман – Mi 8. Однак, він не так сильно полюбився публіці, і була навіть критика з приводу якості смартфона. Однак, в цьому році все має змінитися. Він отримає дуже потужний процесор Snapdragon 855, а також підтримку 5G. Вихід девайсу запланований на лютий.

Pocophone F2. Варто зазначити, що перша версія смартфона отримала флагманську начинку, а ціна при цьому була дуже низькою.

Щодо його наступника, то Pocophone F2, за різними даними, отримає новенький топовий процесор Qualcomm Snapdragon 855 і стане самим дешевим смартфоном з цим чіпом "на борту". Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Xiaomi Dual Flex / Xiaomi Mix Flex. Щодо цього смартфона, то інформації про неї зовсім мало. Відомо, що він стане першим гнучким смартфоном китайської компанії. До речі, глава Xiaomi вже показав роботу смартфона у відеоролику.

Xiaomi Mi X

Ще одна загадкова новинка компанії. В мережі нещодавно з'явилася інформація про раніше неанонсований смартфон Xiaomi Mi X.

За наявними даними, Xiaomi Mi X отримає AMOLED-дисплей з невеликим вирізом у верхній частині. Розмір екрану складе 6,5 дюйма по діагоналі, а дозвіл – 3940 × 2890 точок (4К). Про ціну поки говорити рано, але він однозначно стане флагманом.

Xiaomi Mi Mix 3 5G. Смартфон-слайдер Xiaomi Mi Mix 3 представили ще восени 2018 року. Нова модель отримає більш потужний чіпсет, а також підтримку нової мережі 5G.

Нагадаємо, що відомий блогер показав, з чого складається Xiaomi Mi Mix 3, у якого є механізм слайдера в корпусі. Серед іншого, варто відзначити, що зрушується і развигается він за допомогою магнітів. Сам виробник заявляє, що якості механізму вистачить на 500 тисяч відкриттів і закриття камери. Однак, для тих, хто не користується фронтальною камерою його вистачить на дуже довго. До того ж, далеко не кожен любить користуватися фронтальною камерою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple приготувала новий ігровий сервіс. Судячи з усього, яблучна компанія готується до випуску ігрового пристрою, типу iPod Touch, що раніше підтверджували інсайдери.

Знай.uа писав, що продажі Pixel 3 з тріском провалилися. Як виявилося, смартфон володіє величезною кількістю недоліків, серед яких навіть несправності камери, або постійні перегріви смартфона під час зарядки. Подивимося, яким буде Pixel 4, вихід якого заплановано на осінь 2019 року.