Керівний склад Microsoft прекрасно розуміє, що операційна система Windows 10 не зможе стати такою ж популярною, як колись була Windows 7, коли вона була актуальною. Саме тому, компанія залишила користувачів Windows 7 і 10 біля розбитого корита, і почала створювати абсолютно нову ОС, яка буде нагадувати дві попередні версії.

Розробники зуміли виявити в останніх збірках Windows 10 пам'ять нової операційної системи, яка називається “Product Lite”, хоча до цього таке позначення ніколи не використовувалося. Незабаром після такої знахідки з'явилися відомості про те, що це саме та сама модульна ОС, про яку співробітники Microsoft розповідали ще кілька років тому. Серед іншого, варто відзначити, що операційна система буде працювати ідентично як на смартфонах, так і на будь-яких інших пристроях, у тому числі і ПК.

За деякими даними, нова ОС замінить Windows 10 вже в 2020 році, тобто приблизно через півтора року, а ось перша тестова збірка з'явиться вже в другій половині цього року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що відомий блогер показав, з чого складається Xiaomi Mi Mix 3, у якого є механізм слайдера в корпусі. Серед іншого, варто відзначити, що зрушується і развигается він за допомогою магнітів. Сам виробник заявляє, що якості механізму вистачить на 500 тисяч відкриттів і закриття камери. Однак, для тих, хто не користується фронтальною камерою його вистачить на дуже довго. До того ж, далеко не кожен любить користуватися фронтальною камерою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple приготувала новий ігровий сервіс. Судячи з усього, яблучна компанія готується до випуску ігрового пристрою, типу iPod Touch, що раніше підтверджували інсайдери.

Знай.uа писав, що продажі Pixel 3 з тріском провалилися. Як виявилося, смартфон володіє величезною кількістю недоліків, серед яких навіть несправності камери, або постійні перегріви смартфона під час зарядки. Подивимося, яким буде Pixel 4, вихід якого заплановано на осінь 2019 року.