30 січня 2019 року, відбулася знаменна подія, тому Samsung випустив пам'ять 1 ТБ для смартфонів, встановлювати яку в свої мобільні пристрої можуть всі бренди. Це абсолютний рекорд, і раніше максимальна можлива пам'ять для смартфона, яку він здатний підтримувати була 512 ГБ. Варто відзначити, що цього вистачало з головою, навіть якщо завантажити всі улюблені фільми, музику, зберігати фото, відео, і купу документів з додатками.

Як запевняє виробник електроніки, на створення накопичувача нового покоління були витрачено кілька років безперервної роботи, а також величезна сума грошей. Під час анонса нового компонента компанія Samsung гордо заявила, що це перша в світі флеш-пам'ять для смартфонів, яка може вмістити в себе цілих 300 відеороликів в 4K, тривалістю 10 хвилин кожен. Погодьтеся, це досить багато.

Крім флеш-пам'яті на 1 ТБ, компанія Samsung нагадала, що смартфони можна буде встановити карту пам'яті microSD, максимальний об'єм яких в даний час досягає 512 ГБ. Швидше за все, нову технологію запровадять і в Galaxy S10, вихід якого запланований на 20 лютого 2019 року.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що відомий блогер показав, з чого складається Xiaomi Mi Mix 3, у якого є механізм слайдера в корпусі. Серед іншого, варто відзначити, що зрушується і развигается він за допомогою магнітів. Сам виробник заявляє, що якості механізму вистачить на 500 тисяч відкриттів і закриття камери. Однак, для тих, хто не користується фронтальною камерою його вистачить на дуже довго. До того ж, далеко не кожен любить користуватися фронтальною камерою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple приготувала новий ігровий сервіс. Судячи з усього, яблучна компанія готується до випуску ігрового пристрою, типу iPod Touch, що раніше підтверджували інсайдери.

Знай.uа писав, що продажі Pixel 3 з тріском провалилися. Як виявилося, смартфон володіє величезною кількістю недоліків, серед яких навіть несправності камери, або постійні перегріви смартфона під час зарядки. Подивимося, яким буде Pixel 4, вихід якого заплановано на осінь 2019 року.