Apple в наступному році планує випустити iPhone з більш потужною 3D-камерою. Про це з посиланням на джерела повідомляє Bloomberg.

Повідомляється, що замість використовуваної зараз точкової технології проекції в 3D-камери, яка не так добре працює на великих відстанях, розробники Apple планують використовувати лазерний сканер, завдяки чому нова система зможе працювати на відстані до 5 метрів. Варто зазначити, що на сьогоднішній день система від яблучної корпорації працює коректно на відстані не більше 50 см, так що різниця буде відчутною. Однак, наскільки сильно це вплине на ціну - невідомо.

В нових моделях iPhone планують використовувати третю, більш потужну камеру. За даними агентства, Apple веде переговори з Sony про тестування датчиків для нової системи. Втім, кілька рендерів з iPhone з потрійною камерою і цей факт лише підтверджує їх достовірність.

Передбачається, що лазерне 3D-камера може вперше з'явитися в оновленні до iPad Pro, який планується випустити навесні 2020 року.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що відомий блогер показав, з чого складається Xiaomi Mi Mix 3, у якого є механізм слайдера в корпусі. Серед іншого, варто відзначити, що зрушується і развигается він за допомогою магнітів. Сам виробник заявляє, що якості механізму вистачить на 500 тисяч відкриттів і закриття камери. Однак, для тих, хто не користується фронтальною камерою його вистачить на дуже довго. До того ж, далеко не кожен любить користуватися фронтальною камерою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple приготувала новий ігровий сервіс. Судячи з усього, яблучна компанія готується до випуску ігрового пристрою, типу iPod Touch, що раніше підтверджували інсайдери.

Знай.uа писав, що продажі Pixel 3 з тріском провалилися. Як виявилося, смартфон володіє величезною кількістю недоліків, серед яких навіть несправності камери, або постійні перегріви смартфона під час зарядки. Подивимося, яким буде Pixel 4, вихід якого заплановано на осінь 2019 року.