Компанія Apple відкликала сертифікат розробника у Facebook після скандалу з неліцензованими додатками соцмережі в AppStore, пише Techcrunch.

Тепер розроблені Facebook додатка, офіційно не заявлені в AppStore — такі як бета-версії різних сервісів і внутрішньокорпоративні додатки на платформі iOS, працювати не будуть. Судячи з усього, Facebook і Apple побили горщики, і тепер деяка продукція Facebook стане недоступною для власників iPhone.

Згідно з правилами AppStore, додатки, які не проходили контроль адміністраторів магазину і працюють усередині сервісу по корпоративним сертифікатами, можуть працювати тільки на пристроях співробітників.

При цьому Facebook пропонував своїм користувачам — у тому числі і неповнолітнім — за $20 встановити додаток Facebook research, підписану корпоративним сертифікатом. Воно може збирати абсолютно всі дані зі смартфона користувача, чисте і переглядати, чим займався користувач, поки користувався смартфоном.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Першими додаток Facebook research помітили журналісти TechCrunch, після чого Apple закрив дію сертифіката компанії. Судячи з усього, назріває скандал, і обидві сторони поки ніяк не прокоментували дану ситуацію.

Нагадаємо, що відомий блогер показав, з чого складається Xiaomi Mi Mix 3, у якого є механізм слайдера в корпусі. Серед іншого, варто відзначити, що зрушується і развигается він за допомогою магнітів. Сам виробник заявляє, що якості механізму вистачить на 500 тисяч відкриттів і закриття камери. Однак, для тих, хто не користується фронтальною камерою його вистачить на дуже довго. До того ж, далеко не кожен любить користуватися фронтальною камерою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple приготувала новий ігровий сервіс. Судячи з усього, яблучна компанія готується до випуску ігрового пристрою, типу iPod Touch, що раніше підтверджували інсайдери.

Знай.uа писав, що продажі Pixel 3 з тріском провалилися. Як виявилося, смартфон володіє величезною кількістю недоліків, серед яких навіть несправності камери, або постійні перегріви смартфона під час зарядки. Подивимося, яким буде Pixel 4, вихід якого заплановано на осінь 2019 року.