Windows Server 2012 і Windows Embedded 8 Standard в даний час підтримують Internet Explorer 10. Однак після 14 січня 2020 року для браузера, вже не будуть випускатися які-небудь оновлення безпеки або поліпшення функціональності.

Судячи з усього, браузер від Microsoft остаточно втратив популярність. Тепер навіть порівняно актуальні версії перестають підтримувати з-за малої кількості користувачів.

Для цього, починаючи з весни цього року, компанія дасть можливість завантажити IE 11 в каталозі оновлень Microsoft, через Windows Update і Windows Server Update Services. Програма буде доступна для всіх версій Windows Server 2012 і Windows Embedded 8 Standard.

Зазначимо, що Internet Explorer більше не отримує нових функцій, для нього випускаються виключно оновлення та виправлення безпеки, тому в компанії рекомендують використовувати саме Microsoft Edge. Однак, сам браузер по собі дуже повільний, і конкуренти в рази швидше і продуктивніше, так і володіють розширеним функціоналом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що відомий блогер показав, з чого складається Xiaomi Mi Mix 3, у якого є механізм слайдера в корпусі. Серед іншого, варто відзначити, що зрушується і развигается він за допомогою магнітів. Сам виробник заявляє, що якості механізму вистачить на 500 тисяч відкриттів і закриття камери. Однак, для тих, хто не користується фронтальною камерою його вистачить на дуже довго. До того ж, далеко не кожен любить користуватися фронтальною камерою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple приготувала новий ігровий сервіс. Судячи з усього, яблучна компанія готується до випуску ігрового пристрою, типу iPod Touch, що раніше підтверджували інсайдери.

Знай.uа писав, що продажі Pixel 3 з тріском провалилися. Як виявилося, смартфон володіє величезною кількістю недоліків, серед яких навіть несправності камери, або постійні перегріви смартфона під час зарядки. Подивимося, яким буде Pixel 4, вихід якого заплановано на осінь 2019 року.