Для тих, хто не готовий жертвувати якістю, але вважає за краще економити на техніці: на ринок України надходить супер-бюджетний смартфон Xiaomi Redmi Go. Офіційна презентація гаджета компанією Xiaomi відбулася 29 січня. На європейському ринку вартість смарта склала 80 євро. Тепер надійшла інформація про те, у скільки обійдеться Xiaomi Redmi Go українському користувачеві, і це – більш ніж доступно.

Купити новинку вже можна в інтернет-магазині «Алло», який, нагадаємо, є офіційним дистриб'ютором бренду в Україні. Придбати смартфон можна за попереднім замовленням, за 2 399 гривень. Тобто, це майже на 200 гривень дешевше, ніж на європейському ринку. Стати щасливим володарем телефону, отримавши його на руки, можна буде з 28 лютого.

Характеристики Xiaomi Redmi Go

Новинка працює на 4-ядерному процесорі Qualcomm Snapdragon 425 в парі з гігабайтом оперативки і 8 ГБ вбудованої пам'яті. Правда флеш-сховище можна розширити, адже в смартфоні передбачений слот для карт microSD.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, у хвалених Айфонах виявили новий баг – під загрозою кожен. Портал Знай.иа публікував відео помилки.

Також ми писали – OnePlus жорстоко познущалися над Apple в рекламі.

Нерідкі випадки, коли виробники телефонів тролять своїх основних конкурентів, оскільки всі вони з усіх сил намагаються захопити частину ринку. Останнім часом на Apple було направлено “увага” конкурентів Huawei і Samsung. Хто б міг очікувати, що OnePlus приєднається до “тролям”, і нещодавно придумала черговий привід висміяти яблучну корпорації.

Нагадаємо, що відомий блогер показав, з чого складається Xiaomi Mi Mix 3, у якого є механізм слайдера в корпусі. Серед іншого, варто відзначити, що зрушується і развигается він за допомогою магнітів. Сам виробник заявляє, що якості механізму вистачить на 500 тисяч відкриттів і закриття камери. Однак, для тих, хто не користується фронтальною камерою його вистачить на дуже довго. До того ж, далеко не кожен любить користуватися фронтальною камерою.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, що компанія Apple приготувала новий ігровий сервіс. Судячи з усього, яблучна компанія готується до випуску ігрового пристрою, типу iPod Touch, що раніше підтверджували інсайдери.

Знай.uа писав, що продажі Pixel 3 з тріском провалилися. Як виявилося, смартфон володіє величезною кількістю недоліків, серед яких навіть несправності камери, або постійні перегріви смартфона під час зарядки. Подивимося, яким буде Pixel 4, вихід якого заплановано на осінь 2019 року.