Нещодавно відбувся реліз тестової збірки операційної системи iOS 12.2 Beta 1, яку досліджував відомий розробник Стів Тротон-Сміт. У підсумку, він виявив у ній згадка двох нових планшетів, які мають модельні номери J210 / J211 і J217 / J218. Швидше за все, згадка про планшеті iPad mini 5, який не оновлювався вже більше трьох років, за які цей 7,9-дюймовий “малюк” сильно застарів. Проте, він може розчарувати користувача, і ось чому.

За рахунок згадки даних планшетів в коді вдалося з'ясувати, що вони обидва отримають підтримку фірмового чохла-клавіатуру Smart Keyboard від компанії Apple, тобто на їх бічній частині буде знаходитися спеціальне магнітне кріплення. Також в прошивці iOS 12.2 Beta 1 сказано, що iPad mini 5 і новий iPad 2019 оснащені сканером відбитків пальців Touch ID, а це доводить, що ніякого Face ID, тобто системи сканування обличчя, у них не буде. Так, тепер планшет залишиться без хорошої захисту, але і ціна його буде теж істотно нижче, ніж у більш продуктивних планшетів від яблучної корпорації.

Через сканер відбитків пальців Touch ID в новому iPad mini 5 не доводиться сподіватися на наявність екрану, який займає велику частину виробництва. Швидше за все, рамки по боках будуть величезними, а також вкнопка, в яку вмонтують сканер відбитків пальців.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, що компанія OnePlus жорстко познущалася над Apple в новому рекламному фото. Судячи з усього, практично кожен виробник Android-смартфонів повинен висміяти всі недоліки iPhone від Apple.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ере планшетів прийшов кінець. Судячи з усього, гнучкі смартфони витісняють планшети з ринку електроніки. І це не дивно, адже кому подобається носити величезний планшет, який навіть не влізе в сумку. Куди зручніше носити гаджет, який вміє складатися в компактний смартфон, але при цьому мати розмірами повноцінного планшета при необхідності.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft назвала дату смерті браузера Internet Explorer 10. Судячи з усього, це версією невдалого флагмана користуються одиниці, так що підтримувати його просто немає сенсу. Швидше за все, браузер буде отримувати підтримку від виробника вже на початку 2020 року.