Буквально днями китайські ЗМІ опублікували технічні характеристики Xiaomi Mi Mix 4 і озвучили деякі особливості, які гарантовано здивують все. Приміром, дисплей смартфона буде займати 95% лицьовій панелі, що не може не радувати. Це означає, що девайс залишиться практично без рамок. При цьому сам екран виявиться за розмірами більше ніж у моделі Mi Mix 3.

Також користувачів чекає восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, доповнений графікою Adreno 640. Джерела не виключають, що девайс отримає підтримку сти нового покоління 5G, адже процесор дозволяє це зробити.

3,5 мм роз'єму в телефоні не буде, але зате користувачі зможуть без обмежень використовувати USB Type-C другого покоління. До речі, фронтальна камера буде захована за самим екраном, адже девайс отримає технологію слайдера, як у попередньої моделі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що компанія OnePlus жорстко познущалася над Apple в новому рекламному фото. Судячи з усього, практично кожен виробник Android-смартфонів повинен висміяти всі недоліки iPhone від Apple.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ере планшетів прийшов кінець. Судячи з усього, гнучкі смартфони витісняють планшети з ринку електроніки. І це не дивно, адже кому подобається носити величезний планшет, який навіть не влізе в сумку. Куди зручніше носити гаджет, який вміє складатися в компактний смартфон, але при цьому мати розмірами повноцінного планшета при необхідності.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft назвала дату смерті браузера Internet Explorer 10. Судячи з усього, це версією невдалого флагмана користуються одиниці, так що підтримувати його просто немає сенсу. Швидше за все, браузер буде отримувати підтримку від виробника вже на початку 2020 року.