Прагнучи зробити світ чистішим і намагаючись боротися зі змінами клімату, генеральний директор Tesla Ілон Маск зробив патенти компанії відкритими і загальнодоступними.

Засновник американського автовиробника додав, що не буде позиватися проти тих, хто “сумлінно хоче використовувати наші технології” і не зажадає ніяких ліцензійних відрахувань. Судячи з усього Маск вирішив зробити приємно всьому світу, і зробити його чистішим. Тепер же виробники автомобілів можуть використовувати патенти Tesla при створенні власних авто. До того ж, Tesla займалася не тільки виробництвом авто, але і створенням технологій з використанням сонячної енергії, і не тільки.

Видання зазначає, що це є безпрецедентним кроком в епоху, коли компанії захищають кожен, навіть незначний прогрес у своїх технологіях. Маск зазначив, що він і його компанія хочуть не тільки врятувати світ, але і докладають всі зусилля для розвитку автомобільних технологій.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

До речі, більшість виробників вже відмовилися від звичайних бензинових двигунів, і деякі авто вже випускаються з електродвигунами.

Нагадаємо, що компанія OnePlus жорстко познущалася над Apple в новому рекламному фото. Судячи з усього, практично кожен виробник Android-смартфонів повинен висміяти всі недоліки iPhone від Apple.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ере планшетів прийшов кінець. Судячи з усього, гнучкі смартфони витісняють планшети з ринку електроніки. І це не дивно, адже кому подобається носити величезний планшет, який навіть не влізе в сумку. Куди зручніше носити гаджет, який вміє складатися в компактний смартфон, але при цьому мати розмірами повноцінного планшета при необхідності.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft назвала дату смерті браузера Internet Explorer 10. Судячи з усього, це версією невдалого флагмана користуються одиниці, так що підтримувати його просто немає сенсу. Швидше за все, браузер буде отримувати підтримку від виробника вже на початку 2020 року.