Компанії Qualcomm і Apple залучені в кілька судових розглядів. У позовах фігурують звинувачення в порушення патентів. Нагадаємо, що раніше компанії Apple заборонили продавати деякі моделі iPhone на території Німеччини та Китаю.

Регіональний суд Мюнхена відхилив чотири позову Qualcomm, в яких Apple звинувачувалася в порушенні ряду патентів, пов'язаних з організацією пошуку на iPhone. У той же час суд ще не прийняв рішення відносно чотирьох інших патентних позовів Qualcomm проти Apple, які також пов'язані з реалізацією функції пошуку. Судячи з усього, Apple досі не може продавати всі iPhone на території країни.

Зазначимо, той же суд в позаминулому місяці підтримав Qualcomm в іншій справі проти Apple і фактично заборонив продаж смартфонів iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 і iPhone 8 Plus в Німеччині.

У будь-якому разі, поки що Qualcomm виграє цю війну до тих пір, поки смартфони Apple під забороною в Китаї та Німеччині.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія OnePlus жорстко познущалася над Apple в новому рекламному фото. Судячи з усього, практично кожен виробник Android-смартфонів повинен висміяти всі недоліки iPhone від Apple.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ере планшетів прийшов кінець. Судячи з усього, гнучкі смартфони витісняють планшети з ринку електроніки. І це не дивно, адже кому подобається носити величезний планшет, який навіть не влізе в сумку. Куди зручніше носити гаджет, який вміє складатися в компактний смартфон, але при цьому мати розмірами повноцінного планшета при необхідності.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft назвала дату смерті браузера Internet Explorer 10. Судячи з усього, це версією невдалого флагмана користуються одиниці, так що підтримувати його просто немає сенсу. Швидше за все, браузер буде отримувати підтримку від виробника вже на початку 2020 року.