Xiaomi офіційно анонсувала абсолютно нові коробки для смарт-годин Mi Band 3. З цього приводу глава корпорації Лей Цзюнь сказав, що стартовий дизайн упаковки йому спочатку не імпонував. Глава компанії повідомив, що “звів дизайнерів з розуму”, коли вони почали розробляти новий дизайн коробки. Серед іншого варто відзначити, що дизайн упаковки все ж створили.

Тепер смарт-годинники від Xiaomi будуть доступні в чотирьох колірних варіаціях: фіолетово-червоний, чорний, синій і помаранчевий. Причому колір ремінців збігається з забарвленням коробок. Таким чином, можна вибрати відповідний колір ремінця за зовнішнім виглядом коробки. Упаковки виконані в мінімалістичному стилі без дрібних деталей з великою цифрою три в центрі. Сам дизайн чимось нагадує коробку від Apple, яка теж виконана в мінімалістичному стилі. Примітно, що конфігурація Mi Band 3 не змінилася, тобто користувачі можуть вибрати тільки колір, а капсула скрізь однакова. Втім, це не заважає йому бути одним з найпопулярніших смарт-браслетів навіть на сьогоднішній день.

Нагадаємо, що корейська компанія Samsung запатентувала ігровий смартфон. Крім топової начинки, він отримає гнучкий корпус, який можна складати як книжку. Серед іншого, ціна девайс буде просто величезною, і інсайдери повідомляють, що вона перевалить за 1500 доларів. Подивимося, девайс з'явиться на прилавках, або це черговий непотрібний патент компанії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд в черговий раз зганьбився після наїзду на Google. Повідомляється, що з-за порушень законів Росії Google зобов'язаний виплатити штраф. Однак, мова йде про суму в 500 тисяч рублів, що дуже мало для пошукача. Куди простіше заплатити невелику суму грошей, ніж дотримуватися законів Росії.

Знай.uа писав, що суд став на бік Apple в розглядах між яблучної корпорацією і Qualcomm. Нагадаємо, що продажі iPhone заборонили як в Китаї, так і в Німеччині. І все ж, суд відхилив кілька заяв про порушення чотирьох патентів. Схоже, що Apple скоро вирішить цю справу на свою користь.