Як вдалося з'ясувати, новий спортивний браслет від відомого китайського бренду порадує користувачів кольоровим OLED-экраном звичайно, сенсорним. Це допоможе девайсу виглядати набагато привабливіше, якщо порівнювати з торішньою моделлю. До того ж, сам девайс буде набагато міцніше, адже кольорову матрицю потрібно більше захищати її крихкості.

Також майбутнього спортивного браслету приписують підтримку магнітної зарядки. Тепер не потрібно кожен раз виймати капсулу з ремінця, і підключати за допомогою кабелю і роз'єми. Досить покласти апарат на бездротову зарядку. Ще однією особливістю Xiaomi Mi Band 4 виявиться барометричний альтиметр. На перший погляд може здатися, що це даремна функція, але це далеко не так. З її допомогою трекер зможе показати, на яку висоту користувач забрався за день, тиждень або відразу цілий місяць. Цей модуль також буде брати участь у процесі підрахунку спалених калорій. Таким чином, результати активності будуть більш точними, що не може не радувати активних людей.

Не менш корисною особливістю Xiaomi Mi Band 4 стане новий ремінець, який тримає капсулу з трекером на руці. Він отримає надійну застібку, яка зараз використовується в годинах, що дозволить не втратити браслет під час інтенсивних занять спортом. Тепер же ремінцю при створенні приділили більше уваги, якщо порівнюватися з Xiaomi Mi Band 3.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що корейська компанія Samsung запатентувала ігровий смартфон. Крім топової начинки, він отримає гнучкий корпус, який можна складати як книжку. Серед іншого, ціна девайс буде просто величезною, і інсайдери повідомляють, що вона перевалить за 1500 доларів. Подивимося, девайс з'явиться на прилавках, або це черговий непотрібний патент компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд в черговий раз зганьбився після наїзду на Google. Повідомляється, що з-за порушень законів Росії Google зобов'язаний виплатити штраф. Однак, мова йде про суму в 500 тисяч рублів, що дуже мало для пошукача. Куди простіше заплатити невелику суму грошей, ніж дотримуватися законів Росії.

Знай.uа писав, що суд став на бік Apple в розглядах між яблучної корпорацією і Qualcomm. Нагадаємо, що продажі iPhone заборонили як в Китаї, так і в Німеччині. І все ж, суд відхилив кілька заяв про порушення чотирьох патентів. Схоже, що Apple скоро вирішить цю справу на свою користь.