Xiaomi випустить Mi 8 Explorer Edition за межами Китаю. Про це повідомив портал XDA.

Один з користувачів форуму під ніком yshalsager знайшов назву невыпущенного пристрою Xiaomi під кодовим ім'ям ursa_global. Маркетингове назва продукту – MI8ExplorerGlobal. Швидше за все, мова йде про глобальну версію Explorer Edition. Це чудова новина для тих, хто хотів придбати цей смартфон, який став відомий завдяки “прозорій” задній панелі. Насправді ж на задній панелі розміщена 3D-наклейка, яка створює ефект прозорості.

На даний момент смартфон можна придбати тільки в Китаї. В цілому пристрій мало чим відрізняється від стандартної версії, але є кілька помітних відмінностей. Explorer Edition комплектується Snapdragon 845, 8 ГБ озу, 256 ГБ вбудованої пам'яті і сканером відбитків пальців під дисплеєм. Але і ціна досить низька, що і підкупило мільйонів користувачів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Є також 3D-сканер особи, вбудований у щілину в екрані. Він забезпечує роботу аналога Animoji. Подібний датчик зараз знаходиться тільки в iPhone X. На корпусі модифікації знаходиться спеціальна наклейка, яка створює вигляд плати з мікросхемами.

Нагадаємо, що корейська компанія Samsung запатентувала ігровий смартфон. Крім топової начинки, він отримає гнучкий корпус, який можна складати як книжку. Серед іншого, ціна девайс буде просто величезною, і інсайдери повідомляють, що вона перевалить за 1500 доларів. Подивимося, девайс з'явиться на прилавках, або це черговий непотрібний патент компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд в черговий раз зганьбився після наїзду на Google. Повідомляється, що з-за порушень законів Росії Google зобов'язаний виплатити штраф. Однак, мова йде про суму в 500 тисяч рублів, що дуже мало для пошукача. Куди простіше заплатити невелику суму грошей, ніж дотримуватися законів Росії.

Знай.uа писав, що суд став на бік Apple в розглядах між яблучної корпорацією і Qualcomm. Нагадаємо, що продажі iPhone заборонили як в Китаї, так і в Німеччині. І все ж, суд відхилив кілька заяв про порушення чотирьох патентів. Схоже, що Apple скоро вирішить цю справу на свою користь.