Генеральний директор китайської компанії Xiaomi, Лей Цзюнь, дав інтерв'ю, де поділився своїми успіхами і розповів про подальші плани.Глава компанії повідомив, що на початку створення компанії, штат співробітників досягав всього 10 осіб. Ніхто і подумати не міг, що корпорація досягне таких висот. Сьогодні Xiaomi займає 4 місце в світовому рейтингу найбільших виробників смартфонів. Крім того, їй належить найбільша в світі платформа інтернету речей.

На початку року було оголошено про те, що Redmi став самостійним брендом і вже навіть випустив свій перший смартфон Redmi Note 7. На Pro-версію залишилося чекати не так багато. Звичайно ж, ціна буде трохи вище, але девайс буде все таким же доступним для кожного.

Інсайдери повідомляють, що презентація відбудеться 12 лютого в Нью-Делі (Індія). Разом з тим, Xiaomi представить ще 3 смартфон: Poco, Mito і Black Shark. Poco – це доступні флагмани, Mito – для жіночої аудиторії, а Black Shark – це ігрові смартфони. За словами Лей Цзюня, в цьому році буде представлено кілька нових вражаючих пристроїв з новітніми технологічними рішеннями від всіх п'яти брендів, так що немає приводу сумніватися, що компанія приготувала дійсно цікаві пристрої.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що корейська компанія Samsung запатентувала ігровий смартфон. Крім топової начинки, він отримає гнучкий корпус, який можна складати як книжку. Серед іншого, ціна девайс буде просто величезною, і інсайдери повідомляють, що вона перевалить за 1500 доларів. Подивимося, девайс з'явиться на прилавках, або це черговий непотрібний патент компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд в черговий раз зганьбився після наїзду на Google. Повідомляється, що з-за порушень законів Росії Google зобов'язаний виплатити штраф. Однак, мова йде про суму в 500 тисяч рублів, що дуже мало для пошукача. Куди простіше заплатити невелику суму грошей, ніж дотримуватися законів Росії.

Знай.uа писав, що суд став на бік Apple в розглядах між яблучної корпорацією і Qualcomm. Нагадаємо, що продажі iPhone заборонили як в Китаї, так і в Німеччині. І все ж, суд відхилив кілька заяв про порушення чотирьох патентів. Схоже, що Apple скоро вирішить цю справу на свою користь.