Генеральний директор китайської компанії Xiaomi, Лей Цзюнь, дав інтерв'ю, де поділився своїми успіхами і розповів про подальші плани.Глава компанії повідомив, що на початку створення компанії, штат співробітників досягав всього 10 осіб. Ніхто і подумати не міг, що корпорація досягне таких висот. Сьогодні Xiaomi займає 4 місце в світовому рейтингу найбільших виробників смартфонів. Крім того, їй належить найбільша в світі платформа інтернету речей.

На початку року було оголошено про те, що Redmi став самостійним брендом і вже навіть випустив свій перший смартфон Redmi Note 7. На Pro-версію залишилося чекати не так багато. Звичайно ж, ціна буде трохи вище, але девайс буде все таким же доступним для кожного.

Інсайдери повідомляють, що презентація відбудеться 12 лютого в Нью-Делі (Індія). Разом з тим, Xiaomi представить ще 3 смартфон: Poco, Mito і Black Shark. Poco – це доступні флагмани, Mito – для жіночої аудиторії, а Black Shark – це ігрові смартфони. За словами Лей Цзюня, в цьому році буде представлено кілька нових вражаючих пристроїв з новітніми технологічними рішеннями від всіх п'яти брендів, так що немає приводу сумніватися, що компанія приготувала дійсно цікаві пристрої.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що глава компанії Xiaomi пообіцяв здивувати світ в 2019 році. Судячи з усього, компанія приготувала декілька цікавих новинок, які можуть перевернути ринок смартфонів. Серед іншого варто відзначити той факт, що компанія почала випускати камерофони - смартфони, головною особливістю яких є наявність топової камери. Приміром, компанія Redmi представила смартфон Redmi Note 7 за ціною 150 доларів, який отримав 48-мегапіксельну камеру.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний хостинг для відео YouTube залишиться без дизлайків. У Google сказали, що користувачі сервісу користуються цією функцією не за призначенням, і ставлять негативні оцінки не з-за поганої якості контенту, а з-за поганої новини, яку блозі описував.

Знай.uа писав, що прозорий смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition невдовзі з'явиться на території Європи, а значить і в Україні. Це чудова новина для тих, хто давно хотів придбати собі смартфон з прозорою тильній кришкою.