Минулого тижня в мережі з'явився офіційний ролик, в якому промайнув на кілька секунд складаний смартфон Samsung з гнучким екраном. Так, відео відразу ж видалили, але воно встигло поширитися по мережі, і кожен бажаючий міг побачити складаний смартфон від Samsung на живих кадрах. Тепер же вперше злили якісні фото цього смартфона, і тепер розглянути його з усіх сторін.

Смартфон може отримати назву Galaxy F або Galaxy Fold, а офіційний анонс очікується на заході 20 лютого одночасно з флагманської серії Galaxy S10. Крім цих гаджетів, компанія представить і куду інших девайсів. Серед них будуть як і оновлені версії, так і абсолютно нові продукти.

Ціна очікується близько 1800 доларів (49300 грн.). Так, ціна просто захмарна, але пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет. При цьому, апарат здатний змінювати свою форму. Продажу можуть початися вже в кінці березня поточного року.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що глава компанії Xiaomi пообіцяв здивувати світ в 2019 році. Судячи з усього, компанія приготувала декілька цікавих новинок, які можуть перевернути ринок смартфонів. Серед іншого варто відзначити той факт, що компанія почала випускати камерофони - смартфони, головною особливістю яких є наявність топової камери. Приміром, компанія Redmi представила смартфон Redmi Note 7 за ціною 150 доларів, який отримав 48-мегапіксельну камеру.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний хостинг для відео YouTube залишиться без дизлайків. У Google сказали, що користувачі сервісу користуються цією функцією не за призначенням, і ставлять негативні оцінки не з-за поганої якості контенту, а з-за поганої новини, яку блозі описував.

Знай.uа писав, що прозорий смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition невдовзі з'явиться на території Європи, а значить і в Україні. Це чудова новина для тих, хто давно хотів придбати собі смартфон з прозорою тильній кришкою.