Компанія Apple повернула в продаж iPhone X. Правда, у вигляді відновлених апаратів. Ціна на таку новинку складає 770 доларів за версію з 64 ГБ пам'яті і 900 доларів за апарат з 256 ГБ. Це чудова новина для тих, хто хотів придбати смартфон, але його раптово зняли з виробництва влітку 2018 року.

До того ж, яблучна корпорація продає його офіційно за зниженою ціною. Варто відзначити, що девайс став революційним, поклавши нову еру в смартфонах. Приміром, після того, як iPhone X отримав виріз у верхній частині екрана, китайські виробники почали його штовхати і свої смартфони. Тренд на виріз популярний і на сьогоднішній день.

тобто відновлений iPhone X виходить конкурентом iPhone XR, що вельми цікаво, адже з цієї ж причини його прибрали з продажу. Враховуючи те, що відновлені смартфони Apple мають нормальну гарантію і повністю нові корпуси, а також той факт, що iPhone X майже не відрізняється від iPhone XS, чимало людей може віддати перевагу саме торішній флагман, нехай і відновлений. Таким чином, компанія хоче покращити фінансовий стан, що цілком очевидно на тлі заборон продажів iPhone на території Китаю та Німеччини.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що глава компанії Xiaomi пообіцяв здивувати світ в 2019 році. Судячи з усього, компанія приготувала декілька цікавих новинок, які можуть перевернути ринок смартфонів. Серед іншого варто відзначити той факт, що компанія почала випускати камерофони - смартфони, головною особливістю яких є наявність топової камери. Приміром, компанія Redmi представила смартфон Redmi Note 7 за ціною 150 доларів, який отримав 48-мегапіксельну камеру.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний хостинг для відео YouTube залишиться без дизлайків. У Google сказали, що користувачі сервісу користуються цією функцією не за призначенням, і ставлять негативні оцінки не з-за поганої якості контенту, а з-за поганої новини, яку блозі описував.

Знай.uа писав, що прозорий смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition невдовзі з'явиться на території Європи, а значить і в Україні. Це чудова новина для тих, хто давно хотів придбати собі смартфон з прозорою тильній кришкою.