Йен Бір, співробітник команди Google Project Zero, зайнятий дослідженнями в області інформаційної безпеки, виявив уразливість в iOS 12.1.2, яка може використовуватися для злому операційної системи.

Судячи з усього, ця інформація стане в нагоді при зломі iOS при створенні JailBreak, який розширює можливості iPhone, в тому чисте і використання платних додатків не безкоштовній основі.

Слідуючи загальноприйнятим в середовищі програмістів правилом, перед тим, як оприлюднити інформацію про вразливості, Бір повідомив про неї Apple. Таким чином він дозволив компанії усунути пролом в операційній системі, щоб запобігти спроби атак на вразливі моделі iPhone, iPad і iPod Touch. На щастя, Apple вдалося прибрати цю вразливість з iOS 12. Однак, той факт, що уразливість все ж була, негативно вплине на репутацію Apple.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що глава компанії Xiaomi пообіцяв здивувати світ в 2019 році. Судячи з усього, компанія приготувала декілька цікавих новинок, які можуть перевернути ринок смартфонів. Серед іншого варто відзначити той факт, що компанія почала випускати камерофони - смартфони, головною особливістю яких є наявність топової камери. Приміром, компанія Redmi представила смартфон Redmi Note 7 за ціною 150 доларів, який отримав 48-мегапіксельну камеру.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний хостинг для відео YouTube залишиться без дизлайків. У Google сказали, що користувачі сервісу користуються цією функцією не за призначенням, і ставлять негативні оцінки не з-за поганої якості контенту, а з-за поганої новини, яку блозі описував.

Знай.uа писав, що прозорий смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition невдовзі з'явиться на території Європи, а значить і в Україні. Це чудова новина для тих, хто давно хотів придбати собі смартфон з прозорою тильній кришкою.