У мережі з'явилися перші офіційні зображення “розумних” годинників Samsung Galaxy Watch Active (aka Galaxy Sport). Досі залишається загадкою, яке ім'я отримає гаджет від Samsung.

Годинники, згідно витоку, отримають класичний зовнішній вигляд, силіконовий ремінець і металевий корпус. На одній із сторін пристрою видніються дві круглі кнопки управління. На відміну від Sport Gear, в новій версії годин немає спеціального безеля. Швидше за все, це буде їх головна відмінність від більш дорогих Galaxy Watch. Ремінець досить потворний, чого не скажеш про самий годинник. Будемо сподіватися, що Samsung випустить ще кілька версій ремінців, які будуть виготовляти не тільки з гуми.

Galaxy Watch Active отримають чотири кольори корпусу: Black, Silver, Green та Pink Gold. Їх обладнають AMOLED-дисплей, операційною системою Tizen OS, 4 ГБ ПЗП і модулями GPS, NFC і Wi-Fi. До речі, годинник вже пройшли сертифікацію в американському агентстві FCC.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Про ціну поки говорити рано, але девайс точно представлять разом з Samsung Galaxy S10, презентація якого запланована на 22 лютого 2019 року. Чекати залишилося недовго.

Нагадаємо, що глава компанії Xiaomi пообіцяв здивувати світ в 2019 році. Судячи з усього, компанія приготувала декілька цікавих новинок, які можуть перевернути ринок смартфонів. Серед іншого варто відзначити той факт, що компанія почала випускати камерофони - смартфони, головною особливістю яких є наявність топової камери. Приміром, компанія Redmi представила смартфон Redmi Note 7 за ціною 150 доларів, який отримав 48-мегапіксельну камеру.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний хостинг для відео YouTube залишиться без дизлайків. У Google сказали, що користувачі сервісу користуються цією функцією не за призначенням, і ставлять негативні оцінки не з-за поганої якості контенту, а з-за поганої новини, яку блозі описував.

Знай.uа писав, що прозорий смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition невдовзі з'явиться на території Європи, а значить і в Україні. Це чудова новина для тих, хто давно хотів придбати собі смартфон з прозорою тильній кришкою.