Буквально нещодавно китайські інсайдери повідомили нові подробиці про смартфон Xiaomi Mi Mix 3S. Як відомо, новий девайс може з'явитися вже в другій половині 2020 року за ціною 620 доларів (16 900 гривень) – за стандартну версію.

Тепер терміни випуску і ціна нарешті уточнені. Отже, старт продажів очікується в середині березня цього року за ціною від 592 доларів (16100 гривень).

флагман Xiaomi Mi Mix 3S

Уточнюється, що смартфон збереже форм-фактор слайдера і вигнутий екран, як у Mi Mix 3, але рамки стануть менше і дисплей займатиме 95% площі лицьової панелі. Також він отримає SoC Snapdragon 855 і буде представлений у версіях з 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ на диску, а також 8/256 ГБ. Також є інформація про преміальної версії з 12 ГБ ОЗУ і 1 ГБ флеш-пам'яті.

Потрійна камера використовує основний датчик дозволом 48 Мп і два по 12 Мп. Фронтальна камера поєднує датчики на 20 і 8 Мп. Передбачена оптична стабілізація зображення. Також очікується підтримка мобільних мереж мереж п'ятого покоління (5G), акумулятор ємністю 4000 мАч. На смартфон встановлена MIUI 10 на базі операційної системи Android 9.0 Pie.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

флагман Xiaomi Mi Mix 3S

Нагадаємо, що генеральний директор китайської компанії Xiaomi, Лей Цзюнь, дав інтерв'ю, де поділився своїми успіхами і розповів про подальші плани. Сьогодні Xiaomi займає 4 місце в світовому рейтингу найбільших виробників смартфонів. Крім того, їй належить найбільша в світі платформа інтернету речей.

Як повідомляв портал Знай.uа, смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition стане доступним і в Україні та інших країнах світу на міжнародному ринку. При цьому новинка вийде тільки в одній єдиній версії, яка має 8 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної пам'яті.

Також портал Знай.uа писав, що тепер власник смартфона від Xiaomi може використовувати навігаційні жести. У 9 оновленні MIUI додали таку функцію тільки для декількох пристроїв, але нещодавно вона почала підтримуватися усіма смартфонами.