Китайським караоке-додатком TikTok, яке зараз стрімко набирає популярність на Заході користуються понад 800 мільйонів чоловік у добу. Про це видання Digiday дізналося з презентації для рекламодавців з Європи. Офіційно сервіс не розкриває розмір своєї аудиторії. Судячи з усього, додаток користується величезною популярністю, враховуючи непродуктивність додаток. Здавалося б, звичайно додаток, щоб убити час. Це навіть не соцмережу, в якій можна сидіти годинами і спілкуватися з друзями.

Як повідомляється, презентація для європейських рекламодавців була приурочена до початку тестування TikTok показу реклами користувачам із США та ЄС. Статистика, наведена сервісом, досить свіжа: вона датована листопадом 2018 року. Очевидно, що додаток і не планує зникнути, і поступово набирає популярність.

Крім даних про щоденної аудиторії, у презентації також міститься інформація про щомісячної аудиторії TikTok з розбивкою по країнам та інші відомості про користувачів (при цьому загальна щомісячна аудиторія сервісу не наводиться).

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft відреклася від Skype Classic. Варто відразу зазначити, що мова йде тільки про 8 версії популярного сервісу. Судячи з усього, компанія більше не бажає підтримувати актуальну версію додатків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітник Google успішно зламав iOS 12. Варто зазначити, що саме він відкрив вразливість, і повідомив про це в першу чергу Apple, щоб компанія виправила свої помилки. На це знадобилося всього лише місяць. У будь-якому разі, факт наявності уразливості вдарить по репутації компанії.

Знай.uа писав, що компанія Apple знову відправила на прилавки революційний iPhone. Звичайно ж, мова йде про iPhone X, який став першим смартфоном з вирізом на екрані, а також новою системою захисту FaceID. До речі, в цей раз девайс буде продаватися за ціною від 700 доларів, що не може не радувати.