Минулого місяця видавництво Deep Silver оголосило, що PC-версія шутера Metro: Exodus стане тимчасовим ексклюзивом Epic Games Store. Це засмутило багатьох фанатів, однак геймерів чекає ще одна неприємна звістка: наступна частина Metro може вийти тільки на консолях. Таким чином, компанія виробник зуміла засмутити як користувачів ПК, так і консольних геймерів. І це при тому, і обидві гри ще не встигли вийти.

днями на форумі Gameru один з розробників шутера під ніком scynet прокоментував ситуацію, що склалася. За його словами, він розуміє, що зміна сервісу цифрової дистрибуції менш ніж за місяць до релізу навряд чи може порадувати кого-то з PC-користувачів. До того ж, ті, хто колекціонував гри в Steam, більше не зможе обзавестися популярною грою, а також додати в свою колекцію.

У той же час розробник вважає, що той, хто дійсно хоче зіграти в Metro: Exodus і віддячити авторів за їх працю, це зроблять, a ті, хто хотів скачати гру з "торрентів", все одно завантажать її звідти незалежно від того, чи буде вона в Steam чи ні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft відреклася від Skype Classic. Варто відразу зазначити, що мова йде тільки про 8 версії популярного сервісу. Судячи з усього, компанія більше не бажає підтримувати актуальну версію додатків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітник Google успішно зламав iOS 12. Варто зазначити, що саме він відкрив вразливість, і повідомив про це в першу чергу Apple, щоб компанія виправила свої помилки. На це знадобилося всього лише місяць. У будь-якому разі, факт наявності уразливості вдарить по репутації компанії.

Знай.uа писав, що компанія Apple знову відправила на прилавки революційний iPhone. Звичайно ж, мова йде про iPhone X, який став першим смартфоном з вирізом на екрані, а також новою системою захисту FaceID. До речі, в цей раз девайс буде продаватися за ціною від 700 доларів, що не може не радувати.