Компанія Google задіяла свою власну систему машинного навчання TensorFlow для формування додаткових фільтрів визначення спаму в поштовому сервісі Gmail, який нещодавно отримав новий дизайн і розширені можливості в мобільному додатку, і це дало результат. Судячи з усього, пошуковик все ж почув прохання користувачів, і тепер взявся за поліпшення сервісу. Нагадаємо, що після великого оновлення сервісу Gmail, пошта почала працювати з перебоями. Сервісом просто неможливо було користуватися оперативно.

З появою нових фільтрів минулого місяця Gmail почав блокувати додатково 100 млн спам-повідомлень щодня.

Враховуючи той факт, що аудиторія сервісу становить 1 млрд користувачів, це не таке вже й велике досягнення – всього одне додаткове лист на десять користувачів відправляється в категорію “Спам”. Тим не менш, пошуковий гігант зазначає, що даний досягнення в тому, що Gmail тепер блокує 99,9% спаму. Враховуючи, що аналітики раніше повідомляли, що спам-повідомлення та дзвінки будуть тільки збільшуватися в кількості, Google створила сервіс, який зумів протистояти цій негативної інформації.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що ігровий смартфон Xiaomi Black Shark вперше почав продаватися за межами території Китаю. Тепер жителі України зможуть придбати ігровий смартфон. Однак, в ньому є певний недолік. Наприклад, це перша модель ігрової лінійки від Xiaomi. І в цьому році вже представлять третє покоління девайсів, то в Україну надійшли пристрої першого покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Harley-Davidson вперше представила концепт електро-скутера. Сам по собі апарат виглядає брутально. У будь-якому випадку, потужності у нього достатньо, як для електросамоката. Про ціну поки говорити рано, але він буде коштувати явно дешевше электромотицка, ціна якого досягала 30 тисяч доларів.

Знай.uа писав, що Viber отримав велике оновлення. Соцмережа тепер здатна здійснювати групові відеодзвінки, а швидкість відправки повідомлень збільшилася практично вдвічі.