Компанія Gocycle представила електровелосипед-трансформер GX, який має знімну батарею і складається в лічені секунди.

Зовні GX виглядає цілком звично: невеликі колеса і низька рама. До речі, велосипед має задньою підвіскою, що досить рідкість для таких велосипедів.

Крутити педалі допомагає електромотор потужністю 500 Вт. В американській версії він розганяє велосипед до 32 км/ч. Європейські закони змушують ставити більш скромну силову установку — на 250 Вт і 30 км/год максимальної швидкості. Батареї на 300 Вт*год вистачить на 70 км шляху. Однак, за великий хід доведеться заплатити вагою - міні-байк важить 17 кілограмів.

до Речі, сам велосипед вміє складатися всього за 10 секунд.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вартість новинки по передзамовленню — $3299. Вона доступна в чотирьох колірних варіаціях. Досить дорого, враховуючи, що спортивні велосипеди мають ще таку ціну, але кращі характеристики

Нагадаємо, що ігровий смартфон Xiaomi Black Shark вперше почав продаватися за межами території Китаю. Тепер жителі України зможуть придбати ігровий смартфон. Однак, в ньому є певний недолік. Наприклад, це перша модель ігрової лінійки від Xiaomi. І в цьому році вже представлять третє покоління девайсів, то в Україну надійшли пристрої першого покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Harley-Davidson вперше представила концепт електро-скутера. Сам по собі апарат виглядає брутально. У будь-якому випадку, потужності у нього достатньо, як для електросамоката. Про ціну поки говорити рано, але він буде коштувати явно дешевше электромотицка, ціна якого досягала 30 тисяч доларів.


Знай.uа писав, що Viber отримав велике оновлення. Соцмережа тепер здатна здійснювати групові відеодзвінки, а швидкість відправки повідомлень збільшилася практично вдвічі.