Google Assistant навчився перекладати розмови людей після спеціальної голосової команди. Судячи з усього, пошуковик хоче прибрати мовний бар'єр між користувачами мережі. Голосовий помічник навчився перекладати слова користувачів у реальному часі на іншу мову.

Функція перекладу розмов була представлена компанією серед інших своїх новинок на CES 2019. Офіційно Google ще не анонсував цю функцію, але якась інформація про неї вже з'явилася.

Відомо, що для початку роботи з перекладачем потрібно проговорити вголос "Google, будь моїм перекладачем англійської" або "Google, допоможи мені поговорити на італійському". Також

Google Assistant допоможе своїм власникам зрозуміти розмови людей на іноземних мовах. На щастя, сервіс можна буде використовувати і на смартфонах, що допоможе спілкуватися з незнайомцями на будь-якому доступному мовою. На сьогоднішній день, список доступних мов досить величезний: чеська, датська, голландська, англійська, фінська, французька, німецька, грецька, хінді, угорська, індонезійська, італійська, японська, корейська, мандаринська, польська, португальська, румунська, російська, словацька, іспанська, шведська, тайська, турецька, українська, в'єтнамський.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що ігровий смартфон Xiaomi Black Shark вперше почав продаватися за межами території Китаю. Тепер жителі України зможуть придбати ігровий смартфон. Однак, в ньому є певний недолік. Наприклад, це перша модель ігрової лінійки від Xiaomi. І в цьому році вже представлять третє покоління девайсів, то в Україну надійшли пристрої першого покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Harley-Davidson вперше представила концепт електро-скутера. Сам по собі апарат виглядає брутально. У будь-якому випадку, потужності у нього достатньо, як для електросамоката. Про ціну поки говорити рано, але він буде коштувати явно дешевше электромотицка, ціна якого досягала 30 тисяч доларів.


Знай.uа писав, що Viber отримав велике оновлення. Соцмережа тепер здатна здійснювати групові відеодзвінки, а швидкість відправки повідомлень збільшилася практично вдвічі.