Зниження продажів штовхає Apple на досить невластиві вчинки. Приміром, компанія знову повернула культовий смартфона iPhone SE 2016 року на прилавки. Тепер же, яблучна корпорація знову додає ще один пристрій, який можна придбати вже зараз.

За відновлений iPhone X в залежності від обсягу пам'яті (64 ГБ або 256 ГБ) просять від $769 до $899. Для порівняння, за нові iPhone X компанія Apple в США свого часу просила від $999 до $1149 відповідно, а новий iPhone Xs на 64 ГБ коштує $999. Тепер же бюджетного iPhone XR з'явився прямий конкурент, який володіє деякими перевагами.

Відновлені iPhone X запропоновані у двох кольорах (Space Gray і Silver). Нагадаємо, відновлені смартфони отримують нові корпуси і акумулятори, а також при необхідності нові комплектуючі замість несправних. Іншими словами, вони володіють гарантією, так що в разі поломки ви не втратите свої гроші.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що ігровий смартфон Xiaomi Black Shark вперше почав продаватися за межами території Китаю. Тепер жителі України зможуть придбати ігровий смартфон. Однак, в ньому є певний недолік. Наприклад, це перша модель ігрової лінійки від Xiaomi. І в цьому році вже представлять третє покоління девайсів, то в Україну надійшли пристрої першого покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Harley-Davidson вперше представила концепт електро-скутера. Сам по собі апарат виглядає брутально. У будь-якому випадку, потужності у нього достатньо, як для електросамоката. Про ціну поки говорити рано, але він буде коштувати явно дешевше электромотицка, ціна якого досягала 30 тисяч доларів.


Знай.uа писав, що Viber отримав велике оновлення. Соцмережа тепер здатна здійснювати групові відеодзвінки, а швидкість відправки повідомлень збільшилася практично вдвічі.