Пошуковик Google перестав показувати в результатах пошуку посилання на сайти, заборонені в Росії. Судячи з усього, Google вирішила виконати умови Роскомнадзора, а також уникнути штрафів в майбутньому.

Пошуковики зобов'язані вилучати заборонені сайти з видачі з вересня 2018 року. Але Google ігнорував це припис, тому буквально на початку 2019 року він отримав штраф у розмірі 500 тисяч рублів.

Для своєчасного отримання інформації про заборонені сайти, потрібно підключитися до федеральної державної інформаційної системи . Роскомнагляд оштрафував Google за відмови підключитися до ФГИС і виключати заборонені сторінки видачі. Google заплатила 500 тисяч рублів.

Подивимося, чи зможе вплинути Роскомнадзор на Twitter і Facebook, які теж не підкоряються вимогам Росії.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що ігровий смартфон Xiaomi Black Shark вперше почав продаватися за межами території Китаю. Тепер жителі України зможуть придбати ігровий смартфон. Однак, в ньому є певний недолік. Наприклад, це перша модель ігрової лінійки від Xiaomi. І в цьому році вже представлять третє покоління девайсів, то в Україну надійшли пристрої першого покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Harley-Davidson вперше представила концепт електро-скутера. Сам по собі апарат виглядає брутально. У будь-якому випадку, потужності у нього достатньо, як для електросамоката. Про ціну поки говорити рано, але він буде коштувати явно дешевше электромотицка, ціна якого досягала 30 тисяч доларів.

Знай.uа писав, що Viber отримав велике оновлення. Соцмережа тепер здатна здійснювати групові відеодзвінки, а швидкість відправки повідомлень збільшилася практично вдвічі.