У четвер, 7 лютого, світ побачив новий смартфон популярного бренду Xiaomi - Redmi Note 7. Як повідомляють експерти, флагман повинен повністю змінити думку користувачів про китайських виробників і залишити компанію Samsung далеко позаду.

Як повідомляється, довгий час виробники смартфонів на базі Android недооцінювали бренд Xiaomi, але недвний реліз повинен змінити їх ставлення. Так, в офіційному акаунті Xiaomi у соцмережі Twitter для індійського регіону з'явилося повідомлення, в рамках якого виробник порівняв недавно анонсований телефон Redmi Note 7 з новинкою від Samsung в вигляді моделі Galaxy M20. Незважаючи на те, що Galaxy коштує дорожче, дітище китайської корпорації може похвалитися кращими характеристиками.

Redmi Note 7 оснащений 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 660 і набирає на бенчмарку AuTuTu 143 тисячі балів, тоді як продукт Samsung отримав лише 123 тисячі балів.

При цьому ціна Galaxy M20 трохи вища: $153 проти $149 за Redmi Note 7. Обидва пристрої оснащені 3 ГБ оперативної та 32 ГБ постійної пам'яті. З цього можна зробити висновок, що при меншій ціні Xiaomi потужніший за Samsung на 20%. Різниця у графічній потужності ще відчутніша - 25%.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Одним з головних плюсів Xiaomi Redmi Note 7 є подвійна камера на 48 Мп. При цьому Samsung Galaxy M20 не може похвалитися такою гарною якістю знімків.

За допомогою своєї публікації в Twitter представництво Xiaomi спробували показати свою перевагу перед Samsung і можна сказати, що у них це вийшло. Експерти відзначають, що південнокорейській корпорації навряд чи вдасться зробити їм гідну відповідь, тому що характеристики Galaxy M20 дійсно гірші.

Нагадаємо, консультант Google зазначив критичну вразливість, яка існує в структурі операційної системи Android.

Раніше Знай.uа повідомляв, в Україні стартують продажі смартфона Huawei Y7 2019, оснащеного широкоформатним 6,26-дюймовим дисплеєм.

Також Знай.uа писав, з'явилася свіжа порція інформації щодо потужного смартфона Xiaomi Mi Mix 3S.