Вже 14 січня 2020 року Microsoft припинить підтримку Windows 7. Втім, це не означає, що ви не зможете користуватися цією легендарною версією ОС. Раніше компанія обіцяла розширити підтримку оновлень безпеки для цієї операційної системи на три роки для корпоративних клієнтів та державних структур.

Звичайно ж, сама послуга буде платною. З січня 2020 року вартість підтримки Windows 7 Professional складе 50 доларів за пристрій, а корпоративна версія Windows Enterprise (мова йде про угоду та ліцензування між конкретною компанією і Microsoft) обійдеться клієнтам в 25 доларів за пристрій. Досить дорого, але для відданих фанатів Windows 7 немає інших варіантів.

З кожним роком ці суми будуть подвоюватися. Судячи з усього, компанія хоче підзаробити грошей, при цьому не виконуючи жодних складних маніпуляцій. Чи буде ця платна послуга популярною - невідомо.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що в системі Android виявили чергову вразливість, якою можуть скористатися зловмисники. Повідомляється, що тепер навіть при відкритті картинки в мережі, можна заразити свій смартфон вірусами, які здатні вкрасти ваші дані, аж до даних про банківську карту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний поштовий сервіс Gmail навчився видаляти практично всі спам повідомлення. Самі листи такого роду небезпечні тим, що можуть мати вбудований вірус, так що сервіс практично в 100% випадках здатний виявити це шкідливе лист, і повідомити про нього власника скриньки.

Знай.uа писав, що Apple повертає на прилавки легендарний iPhone X. До того ж, девайс тепер продається набагато дешевше: 760 доларів за базову версію з 64 Гб пам'яті. Судячи з усього, компанія хоче покращити свій фінансовий стан за початок 2019 року.