В минулому році понад 2 млн користувачів або близько 2% безкоштовних передплатників Spotify в минулому році використали блокувальники реклами. Тепер їм доведеться за це поплатитися. Дивно, але автори програми Spotify вирішили покарати тих користувачів, які не захотіли дивитися рекламу усередині додатку.

Spotify оновила умови надання свого музичного сервісу користувачам, зазначивши, що компанія планує видаляти облікові записи користувачів, які задіють блокувальники реклами або інші способи її відключення. Користувачі в мережі почали обговорювати те, законно чи надходять творці сервісу.

Облікові записи Spotify, який були помічені за використанням блокувальників реклами, можуть бути відключені після 1 березня, коли набудуть чинності нові правила, оголошені на цьому тижні. Однак невідомо, яким чином Spotify визначає, як користувачі обходили рекламу, блокуючи її відображення на смартфонах і планшетах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що в системі Android виявили чергову вразливість, якою можуть скористатися зловмисники. Повідомляється, що тепер навіть при відкритті картинки в мережі, можна заразити свій смартфон вірусами, які здатні вкрасти ваші дані, аж до даних про банківську карту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний поштовий сервіс Gmail навчився видаляти практично всі спам повідомлення. Самі листи такого роду небезпечні тим, що можуть мати вбудований вірус, так що сервіс практично в 100% випадках здатний виявити це шкідливе лист, і повідомити про нього власника скриньки.

Знай.uа писав, що Apple повертає на прилавки легендарний iPhone X. До того ж, девайс тепер продається набагато дешевше: 760 доларів за базову версію з 64 Гб пам'яті. Судячи з усього, компанія хоче покращити свій фінансовий стан за початок 2019 року.